Нариси з соціокультурної історії українського історієписання: субцисциплінарні напрями - Доброчинська, В. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Нариси з соціокультурної історії
українського історієписання:
субцисциплінарні напрями / О.Удод,
Я.Верменич, О.Ковалевська,
О.Ясь, С.Блащук; за заг. ред.
В.Смолія. – Кн.1–2. – К.: Генеза,
2018–2019. – 288 + 288 с.