Прищепа О. "Місця зустрічі": культурне довкілля міст Правобережної України (кінець ХVІІІ – початок ХХ ст.) - Волошенко, В. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Прищепа О. «Місця зустрічі»: культурне довкілля міст Правобережної України (кінець ХVІІІ – початок ХХ ст.). – Рівне, 2019. – 688 с.