Україна в історії Європи ХІХ – початку ХХІ ст.: історичні нариси - Бевзюк, Є. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Україна в історії Європи ХІХ – початку
ХХІ ст.: історичні нариси / За ред. чл.-кор.
НАН України С.В.Віднянського. –
К.: Інститут історії України НАН України,
2020. – 814 с.