Етнічні спільноти та конфесії на Волині: історія та сучасність - Бортніков, В.; Ємельянова, Ю. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Етнічні спільноти та конфесії на Волині:
історія та сучасність: Зб. наук. праць /
Упор., наук. ред. Ю.В.Крамар, А.Г.Шваб. –
Луцьк: Вежа-Друк, 2019. – 464 с.