Колодзінський М. Воєнна доктрина українських націоналістів - Вегеш, М.; Віднянський, С. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Колодзінський М.
Воєнна доктрина українських націоналістів. –
К.: Основа, 2019. – 287 с.