Савчук І. Розвиток господарської діяльності на території сучасної України у просторі і часі - Яворська, В. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Савчук І.
Розвиток господарської діяльності на території
сучасної України у просторі і часі / За ред. академіка
НАН України В.А.Смолія. – К.: Інститут історії
України НАН України, 2019. – 210 с.