Гирич І. В’ячеслав Липинський: хлібороб і жовнір (Співвідношення демократичного і консервативного в його історіософії) - Тельвак, В. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Гирич І.
В’ячеслав Липинський: хлібороб
і жовнір (Співвідношення демократичного і
консервативного в його історіософії). –
К., 2019. – 310 с.