Морозова О. Дослідження історії України першої половини ХХ ст. в сучасній польській історіографії: напрямки, концепції, дискусії - Миколайчик, M. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Морозова О.
Дослідження історії України першої половини
ХХ ст. в сучасній польській історіографії:
напрямки, концепції, дискусії. – Миколаїв:
Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2020. – 432 с.