Women and the Holodomor Genocide: Victims, Survivors, Perpetrators: Proceedings of the Second Symposium Commemorating of the 85th Anniversary of the Holodomor-Genocide - Кісь, О. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Women and the Holodomor Genocide:
Victims, Survivors, Perpetrators.
Proceedings of the Second Symposium
Commemorating of the 85th Anniversary of
the Holodomor-Genocide, October 5, 2018 /
Ed. by Victoria A. Malko. – Fresno, CA :
The Press at the California State University,
Fresno, 2019. – 144 p. (Жінки й Голодомор-геноцид: жертви, потерпілі,
призвідниці: Матеріали II симпозіуму, присвяченого 85-й
річниці Голодомору-геноциду, 5 жовтня 2018 р. / Ред.
В.Малко. – Фресно: Вид-во Каліфорнійського
університету у Фресно, 2019. – 144 с.)