Kappeler A. Vom Land der Kosaken zum Land der Bauern: Die Ukraine im Horizont des Westens vom 16. bis 19. Jahrhundert - Барвінська, П.; Стельмах, С. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Kappeler A.
Vom Land der Kosaken zum Land der Bauern:
Die Ukraine im Horizont des Westens vom 16.
bis 19. Jahrhundert. – Wien; Köln;
Weimar: Böhlau Verlag, 2020. – 389 S. (Каппелер А.
Від землі козаків до землі селян: Україна в уявленнях
Заходу від ХVI до ХІХ ст. – Відень; Кельн; Ваймар:
Белау, 2020. – 389 с.)