Валентин Михайлович Ізотов про болгарські народні музичні інструменти у Північному Приазов’ї - Ковтун, О.О. (Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: В. М. Ізотов. Болгарские народные музыкальные инструменты в северном Приазовье. – Бердянськ-Запоріжжя, 2005 р. – 170 с.