Наукове товариство імені Шевченка: Енциклопедія. – Т.1–4 - Ясь, О. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Наукове товариство імені
Шевченка: Енциклопедія /
Відп. ред. О.Купчинський. – К.;
Л.; Тернопіль, 2012. – Т.1: А –
Бібл. – 600 с.; 2014. – Т.2: Бібл. –
Вес. – 616 с.; 2016. – Т.3: Вес. –
Глин. – 620 с.; 2019. – Т.4: Глин. –
Даш. – 620 с.