Бажан О. Петро Шелест: "Вірю в розквіт моєї рідної України. . . " - Пиріг, Р. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Бажан О.
Петро Шелест: «Вірю в розквіт моєї рідної
України…». – К.: Парламентське видавництво,
2021. – 352 с.