Міжнародний конгрес ІОУ - Микитенко, О.О. (Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України, 2008)
9–14 травня 2007 р. у Греції – містах Афіни та Волос – відбувся черговий 4-ий конгресс ІОУ (Міжнародної організації з народної творчості) «Співдружність народів світу». Організаторами конгресу були Генеральний секретаріат ІОУ (Австрія), секція ІОУ Греції, фундація «Грецький архів танцю», за участю православної церкви, міністерства економіки і фінансів, муніципалітетів міст Афіни, Волос, Неа Іонія та ін.