Славістика в Київському університеті між двома світовими війнами - Паламарчук, О.Л.; Чмир, О.P. (Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України, 2009)
У статті йдеться про діяльність викладачів кафедри слов’янської філології Київського університету між двома світовими війнами. В статье речь идет о деятельности преподавателей кафедры славянской филологии Киевского университета в период между двумя мировыми войнами. The article deals with the activity of the teachers of the Slavonic Languages department in the Kyiv University between two World Wars.