С. Я. Єрмоленко про мовотворчість Тараса Шевченка - Мойсієнко, А. (Культура слова, 2017)
Стаття присвячена короткому огляду лінгвостилістичних
студій над Шевченковими текстами чл.-кор. НАН України
С. Я. Єрмоленко. Звернено увагу на важливість осмислення дослідницею
багатовимірності Шевченкового слова, образної індивідуалізації,
естетизації в творчості поета народнорозмовних стихій. The article is devoted to the short review of linguistic-stylistic
studies on Shevchenko’s texts. Corr. Of The NAS of Ukraine
S. Ya. Yermolenko. The attention is paid to the importance of
understanding the multidimensionality of Shevchenko’s word, figurative
individualization, and aesthetization in the work of the poet’s folk-spoken
elements.