"Культура слова" упродовж півстоліття - Мойсієнко, А. (Культура слова, 2017)
У статті зроблено короткий огляд публікацій збірника
«Культура слова» за півстолітній період. Звернено увагу на
актуальні питання, що поставали на сторінках видання щодо
функціонування слова в різних сферах суспільно-культурного
життя, в різностильових текстових структурах. Підкреслено
важливу роль видання в утвердженні нормативних, культурно-
естетичних принципів мовної політики в Україні. The article gives a brief overview of the publications of the collection
«Culture of the word» during the half-century period. The attention was
paid to the actual issues posed on the pages of the publication about the
functioning of the word in various spheres of socio-cultural life, in the
various text structures. Underlined an important role of the publication
in the adoption of normative, cultural and aesthetic principles of
language policy in Ukraine.