Історія дослідження публіцистичного стилю в збірнику "Культура слова" - Коць, Т. (Культура слова, 2017)
У статті простежено розвиток функціонально-
стилістичного і нормативно-стилістичного напрямків
дослідження публіцистичного стилю в збірнику «Культура слова».
Розглянуто вживання штампів і образних засобів, розмовних
одиниць у мові періодичних видань. Звернено увагу на тенденції
розвитку літературної норми і їх відбиття в публікаціях збірника. The article examines the development of functional-stylistic and
normative-stylistic trends in the study of journalistic style in the
collection «Culture of the Word». Considered the use of stamps and
figurative means, spoken units in the language of periodicals. The
attention is drawn to the tendencies of the development of the literary
norm and their reflection in the publications of the collection.