Збірник "Культура слова" в рецепції рецензентів - Зарінова, М. (Культура слова, 2017)
Стаття присвячена розгляду рецензій на збірник «Культура
слова» від часу його створення до здобуття Україною
незалежності. Названо найперші критичні статті, об’єктом яких
став часопис. З’ясовано особливості критичних праць, наведено
висловлені авторами рекомендації та зауваження, що стосувалися
окремих статей, а також концепції й оформлення збірника. The article is devoted to the reviews on the digest «Culture of the
word» from the time of its creation to Ukrainian Independence gaining.
The paper names the first critical articles, the subject of which were
the magazine. The peculiarities of critical works are found out. The
recommendations and comments made by the authors expressed by the
authors concerning certain articles, as well as the concept and design
of the digest.