Лінгвостилістична макроструктура роману Олеся Гончара "Твоя зоря" - Мацько, Л. (Культура слова, 2018)
У статті розглянуто лінгвостилістичну макроструктуру
тексту роману Олеся Гончара «Твоя зоря» у координатах
української національно-державницької ідеології, високого
інтелекту і художньої майстерності мовотворчої особистості
захисника Вітчизни, письменника, державного діяча, громадянина
України – Олеся Терентійовича Гончара. The article deals with the linguistic-stylistic macrostructure of the
text of Oles Honcharʼs novel «Your Star» in the coordinates of Ukrainian
national-state ideology, high intelligence and artistic skill of the creative
personality of the defender of the Fatherland, writer, statesman, citizen
of Ukraine of Olesʼ Honchar.