Римовий простір як джерело наукового і поетичного натхнення - Препотенська, М. (Культура слова, 2020)
Рецензія на книгу: Мовчун Лариса. Українська рима в системі мови і в мовній практиці. Київ: Інститут української мови НАНУ, 2020. 472 с. (серія «Студії з українського мовознавства»). У рецензії проаналізовано монографічне дослідження, присвячене лінгвістиці рими. Відзначено новаторство праці та її цінність для міждисциплінарних досліджень. The review analyzes a monographic study on the linguistics of rhyme. The innovation of work and its value for interdisciplinary research are noted.