Із зали засідань Президії НАН України (3 березня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 3 березня 2021 року розглядалися такі питання: хвороба Альцгеймера: сучасні
гіпотези патогенезу,
перспективи розроблення
новітніх методів ранньої
діагностики та лікування
(доповідач — доктор біологічних
наук О.О. Лук’янець); про результати виконання
цільової програми наукових
досліджень НАН України
«Мінерально-сировинна база
України як основа безпеки
держави» (доповідач — академік
НАН України В.І. Старостенко); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.