Із зали засідань Президії НАН України (14 квітня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 14 квітня 2021 року розглядалися такі питання: соціальні наслідки пандемії
COVID-19 у контексті суспільної
трансформації в Україні:
соціологічний підхід (доповідач —
доктор соціологічних наук
В.П. Степаненко); сучасні сенсорні системи
та інформаційні технології
в медицині, біології та техніці.
Перспективи розвитку
(доповідач — доктор технічних
наук М.А. Прімін); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.