70-річчя академіка НАН України А. Г. Білоуса (Вісник НАН України, 2021)
8 травня 2021 р. виповнюється 70 років доктору хімічних
наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, академіку НАН України Анатолію Григоровичу Білоусу.