80-річчя члена-кореспондента НАН України В. Ф. Саєнка (Вісник НАН України, 2021)
11 травня виповнилося 80 років доктору медичних наук, професору, лауреату Державних премій СРСР та України в галузі
науки і техніки, премії ім. В.І. Вернадського НАН України, заслуженому діячеві науки і техніки України, директору Інституту хірургії і трансплантології АМН України (1992—2007) члену-кореспонденту НАМН України і НАН України Валерію Феодосійовичу Саєнку.