75-річчя члена-кореспондента НАН України В. О. Ямпольського (Вісник НАН України, 2021)
14 червня виповнилося 75 років відомому фізику-теоретику,
лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки,
члену-кореспонденту НАН України Валерію Олександровичу
Ямпольському.