Усе життя — в математиці (до 80-річчя члена-кореспондента НАН України В. Я. Гутлянського) - Скрипнік, І.І.; Рязанов, В.І. (Вісник НАН України, 2021)
15 липня виповнюється 80 років відомому українському фахівцю в галузі
комплексного аналізу, геометричної теорії функцій і рівнянь у частинних
похідних, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (2020), премій НАН України імені М.М. Крилова (2005) та імені М.Г. Крейна (2016), раднику при дирекції Інституту прикладної математики і механіки НАН України, доктору фізико-математичних наук (1972), професору (1978), члену-кореспонденту НАН України (2009) Володимиру Яковичу Гутлянському. July 15 marks the 80th anniversary of the known Ukrainian specialist in complex analysis, geometric function theory and
PDE, laureate of the State Prize of Ukraine in the Field of Science and Technology (2020), M.M. Krylov (2005) and
M.G. Krein (2016) Prizes of the National Academy of Sciences of Ukraine, adviser to the director of the Institute of Applied
Mathematics and Mechanics of the NAS of Ukraine, Doctor of Physical and Mathematical Sciences (1972), Professor
(1978), Corresponding Member of the National Academy of Sciences of Ukraine (2009) Vladimir Ya. Gutlyanskii.