90-річчя академіка НАН України А. А. Долінського (Вісник НАН України, 2021)
21 липня виповнюється 90 років видатному вченому в галузі
теплоенергетики, теплофізики та тепломасообміну, доктору
технічних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державних премій УРСР та України в
галузі науки і техніки, премій НАН України ім. Г.Ф. Проскури
та ім. В.І. Толубинського, міжнародної премії ім. О.В. Ликова
НАН Білорусі, премії президентів академій наук України, Білорусі та Молдови, академіку НАН України Анатолію Андрійовичу Долінському.