70-річчя члена-кореспондента НАН України В. Є. Кузьміна (Вісник НАН України, 2021)
1 липня 2021 р виповнюється 70 років директору Фізико-хімічного інституту ім. О.В. Богатського НАН України доктору
хімічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Віктору Євгеновичу Кузьміну.