Експоненціально збіжний метод для розв’язування абстрактного інтегро-диференціального рівняння з дробовим інтегралом Харді—Тітчмарша - Макаров, В.Л.; Гаврилюк, І.П.; Василик, В.Б. (Доповіді НАН України, 2021)
Розглянуто однорідне дробово-диференціальне рівняння з дробовим інтегралом Харді—Тітчмарша та
не обмеженим операторним коефіцієнтом в банаховому просторі. Встановлено умови для зображення
розв’язку у вигляді інтеграла Данфорда—Коші та розроблено експоненціально збіжний наближений метод. A homogeneous fractional-differential equation with a fractional Hardy—Titchmarsh integral and an unbounded
operator coefficient in a Banach space is considered. The conditions for the representation of the solution
in the form of a Danford—Cauchy integral are established, and an exponentially convergent approximation
method is developed.