К проблеме оценки сейсмической опасности территории Днепрово-Донецкого промышленного региона - Вольфман, Ю.М.; Скляр, А.М.; Королев, В.А.; Князева, В.С. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Виконано аналіз макросейсмічної інформації про сейсмічні події техногенного і природного походження, що відбулися на території Дніпрово-Донецького регіону. Рекомендовано низку заходів щодо організації сейсмологічного моніторингу в регіоні з метою забезпечення безпеки населення і зменшення матеріальних втрат. The Executed analysis makroseismical information on seismological event technical and natural origin happened on territory Dnepr-Donetsk regions. Recommend row action on organizations of the seismological monitoring in region for the reason provision of safety population and reduction of the material losses.