Применение миграции дуплексных волн для выделения зон трещиноватости при поисках угольного метана в Донбассе - Анциферов, А.В.; Тиркель, М.Г.; Горняк, З.В.; Мармалевский, Н.Я.; Костюкевич, А.С.; Хромова, И.Ю. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Показано приклад виділення субвертикальних зон тріщинуватості у вугільній формації Донбасу на підставі міграції дуплексних хвиль. A case study of using migration of duplex waves to trace zones of near-vertical fracturing in coal formation of the Donets Basin is described.