Повреждения гражданских зданий на подрабатываемых и не подрабатываемых территориях - Кренида, Ю.Ф.; Бончук, Е.А.; Зубова, Е.В.; Чуганский, Д.Б. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Виконано порівняння пошкоджень будівель на підроблюваних и не підроблюваних забудованих територіях. Встановлено ідентичність вторинних пошкоджень конструкцій будівель, що дає підставу стверджувати про однакову реакцію ринку на ціну нерухомості на розглянутих територіях. Comparison of damages of buildings is executed on the earned additionally and not earned additionally built-up territories. The identity of the second damages of constructions of buildings is set, that ground to assert about the identical reaction of market on the cost of the real estate on the considered territories.