Мониторинг сейсмоакустических процессов и прогноз гео- и газодинамических явлений при подземной разработке месторождений - Захаров, В.Н. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
У роботі розглянуто питання організації і проведення моніторингу сейсмоакустичних процесів при підземній розробці родовищ. The paper deals with the problems related to organizing and conducting of monitoring of seismic-acoustic processes during underground exploitation of deposits.