Проведение шахтных сейсмоакустических экспериментов в условиях мощных пластов Карагандинского угольного бассейна - Кенжин, Б.М.; Смирнов, Ю.М.; Цай, Б.Н.; Мустафин, Р.К.; Саттаров, С.С. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
У статті на прикладі ділянки лави, що готується до відпрацювання, 193 д6 поля шахти «Тентецька» проаналізовано особливості проведення шахтних сейсмоакустичних експериментів в умовах потужних пластів Карагандинського вугільного басейну. With specific reference to the “Tentekskaya” Mine take area of no. 193 d6 longwall being developed details of conducting in-mine seismoacoustic experiments in conditions of thick seams of the Karaganda Coal Basin are analyzed.