Прогнозування впливу гірничодобувних робіт на стійкість земної поверхні - Сидоренко, В.Д.; Куліковська, О.Є. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Выполнен анализ влияния горных работ на деформацию земной поверхности в пределах Криворожского бассейна. The analysis of influencing of mining works on deformation of earthly surface within the limits of the Krivoy Rog region is executed.