Маловідомі факти з біографії педагога, етнографа, фольклориста Петра Чуйкевича (з нагоди 200-ліття від дня народження) - Міллер, Н.В. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті подаються архівні та літературні джерела, що висвітлюють нові біографічні відомості, зокрема глухівський період діяльності педагога, етнографа, фольклориста, уродженця містечка Воронежа
колишнього Глухівського повіту – Петра Омеляновича Чуйкевича (1818–1874?). В статье рассматриваются архивные и литературные источники, которые освещают новые биографические данные, а именно глуховский период деятельности педагога, этнографа, фольклориста, уроженца
местечка Воронежа бывшего Глуховского уезда – Петра Емельяновича Чуйкевича (1818–1874?). The article submitted archival and literary sources, which
discovers new biographical facts about P.Ye. Chuikevych
living in a small town Voronizh, ex. Hluhiv district, about
his activity in Hluhiv as a teacher, ethnographer, folklorist
(1818-1874?).