Наукові студії викладачів загальноосвітніх кафедр Ніжинського юридичного ліцею князя Безбородька (1840–1875 рр.) - Іваненко, А.О. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті з‘ясовано доробок професорів загальноосвітніх кафедр Ніжинського юридичного ліцею, які значною мірою прислужилися розвиткові вітчизняної науки.
Проаналізовано наукової студії М. Тулова, А. Линничено, П. Іващенко, О. Белоброва, І. Лашнюкова, І. Сребницького під час роботи у Ліцеї та поза ним. В статье идёт речь о работах профессоров общеобразовательных кафедр Нежинского юридического лицея, которые способствовали развитию отечественной
науки. Проанализированы научные студии М. Тулова,
А. Линничено, П. Иващенко, В. Белоброва, И. Лашнюкова, И. Сребницкого во время работы в Лицее и вне его. The article determines the work of General Education
Departments professors of Nizhyn Legal School, who
largely served to the development of the national science.
The research of M. Tulov, A. Linnicheno, P. Ivashchenko,
O. Belobrov, I. Lashnyukov, I. Srebnytsky during the work
in Lyceum and beyond were analysed.