Земська діяльність Г.О. Милорадовича (друга половина ХІХ ст.) - Коваленко, О.О. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті схарактеризовано участь громадсько-політичного діяча та історика Г.О. Милорадовича (1839– 1905) у роботі органів місцевого самоврядування Чернігівської губернії. В статье охарактеризовано участие общественно-политического деятеля и историка Г.А. Милорадовича (1839–1905) в работе органов местного самоуправления Черниговской губернии. In the article the participation of social-political activist and historian H.O. Myloradovych in the work of Chernihiv gubernia’s local self-government is characterised.