Чернігівський Іллінський монастир за результатами археологічних досліджень - Руденок, В.Я.; Василенко, А.А. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті розглядаються результати археологічних досліджень на території Чернігівського Іллінського монастиря. В статье рассматриваются результаты археологических исследований на территории Ильинского монастиря в Чернигове. The article is devoted to the results of archeological
researches on the territory of Chernihiv Monastery of St. Elias.