Нові документи з історії Глухівщини гетьманської доби - Мицик, Ю.А. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті розглядаються незнані документи з історії Глухівщини ХVІІ–ХVІІІ ст., виявлені автором в архівах України й Польщі, вказано на їх значення як джерел з історії краю. В статье рассматриваются неизвестные документы по истории Глуховщины ХVІІ–ХVІІІ вв., выявленные автором в архивах Украины и Польши, указано на их значение как источников по истории края. The article deals with unknown documents on the history of the Hlukhivschina of the 17th-18th centuries, identified by the authors in the archives of Ukraine and Poland, indicated their importance as sources for the history of the region.