Матеріали Кролевецької сотенної канцелярії (фонд 64 ЦДІАК України) - Тарасенко, І.Ю. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті зроблено огляд матеріалів 64 фонду
ЦДІАК України, присвячених історії Кролевецької
сотні Ніжинського полку. Також наведено декілька
цікавих документів з цього фонду. В статье сделан обзор материалов 64 фонда ЦДИАК
Украины, посвященных истории Кролевецкой сотни Нежинского полка. Также приведено несколько документов из этого фонда. The article gives an overview of the materials of the 64
Fund оf Central State Historical Archives of Ukraine, devoted
to the history of the Krolevets Hundreds of the Nizhyn
Regiment. There are also some interesting documents from
this fund.