Свято-Успенський жіночий монастир в Нових Млинах в світлі документів фонду 140 ЦДІАК України - Мицик, Ю.А. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті зроблено огляд матеріалів фонду 140
ЦДІАК України, присвяченого історії Свято-Успенського жіночого монастиря в Нових Млинах. Також
подані найбільш цікаві документи з цього фонду. В статье сделан обзор материалов фонда 140
ЦГИАУК, посвященного истории Свято-Успенского
женского монастыря в Новых Млынах. Также поданы
наиболее интересные документы из этого фонда. The article presents an overview of the materials of the
Fund 140 of the Central State Historical Archives of Ukraine,
dedicated to the history of the Holy Assumption Monastery
in Novi Mlyny. Also the most interesting documents from
this fund are included.