Автоматизированная система: база данных «Криворожская СГ-8» - Шеремет, Е.М.; Глухов, А.А.; Агаркова, Н.Г.; Набокова, В.В. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
У статті приводиться структура і управління базою даних Криворізької надглибокої свердловини СГ-8 (5 432 м), що включає геологічну, картографічну, геохімічну, геофізичну інформацію, а також техніку розвідки за 10 річний період її буріння. Super-deep well SG-8 (5,432 m) database structure and management that includes all geological, cartographic, geophysical information as well as exploration technique for its 10-years drilling period are described.