Ув’язчі листи на ім’я А.Я. Терещенка (за документами Державного архіву Сумської області) - Чернякова, Я.В. (Сіверщина в історії України, 2018)
Робота присвячена ув’язчим листам, що стосуються майна і нерухомості Артемія Яковича Терещенка, які він придбав. Документи вперше вводяться до наукового обігу. Работа посвящена вводным листам, имеющим отношение к имуществу и недвижимости Артемия Яковлевича Терещенко, которые он приобрёл. Документы
впервые вводятся в научный оборот. The work is devoted to the analysis of the introductory
pages related to the study of the heritage of Artemii
Tereshchenko, property and real estate, which he acquired.
These letters are first introduced into scientific circulation.