Три листи Ніколи Терещенка, що стосуються будівельної історії Трьох-Анастасіївської церкви - Юрченко, С.Б. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті йдеться про датування каплиці Скоропадських у Глухові. В статье идёт речь о датировке часовни Скоропадских в Глухове. To the article speech goes about the dating of chapel of
Skoropadsky in Hlukhіv.