Реєстр надгробків XVIII – початку ХХ ст. Вознесенського кладовища міста Глухова - Мірошниченко, О.М. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті вперше вводиться до наукового обігу реєстр надгробків XVIII – початку ХХ ст. Вознесенського кладовища. У формі таблиці подана інформація про
пам’ятки: місце розташування, тип, матеріал, ініціали
покійника, роки життя та смерті, стан збереження. В статье впервые вводится в научный оборот реестр
надгробий XVIII – начала ХХ в. Вознесенского кладбища. В форме таблицы представлена информация о памятниках: местоположение, тип, материал, инициалы
покойника, годы жизни и смерти, сохранность. In the article the register of gravestones from the
Ascension’s cemetery of the XVIIIth – beginning of the
XXth century is for the first time introduced for scientific
use. In the table the information of monuments is provided:
location, type, material, dead’s initials, years of life and
death, safety.