Церковна історія у доробку П.М. Добровольського - Федусь, Д.М. (Сіверщина в історії України, 2018)
Стаття присвячена внеску у вивчення церковної
історії видатного краєзнавця Петра Добровольського. Систематизовано студії науковця, які стосуються релігійної справи Чернігівщини. Статья посвящена вкладу в изучение церковной
истории выдающегося краеведа Петра Добровольского. Систематизированы студии ученого, которые касаются религиозного дела Черниговщины. The article is devoted to the contribution to the study
of the Church history of the outstanding local historian
Petro Dobrovolsky. Studio of the scientist that concerns the
religious affairs of Chernihiv is systematized.