Трехмерная геоэлектрическая модель земной коры Приазовского мегаблока Украинского щита - Бурахович, Т.К.; Кулик, С.Н.; Кушнир, А.Н. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Розглядається можливість побудування тривимірної геоелектричної моделі земної кори Приазовського мегаблока Українського щита за результатами спостережень природного електромагнітного поля в області низьких частот. A possibility of building 3D geoelectric model of the earth's crust of the Priazovsky megablock of the Ukrainian shield based on the results of the measurements of the natural electromagnetic field in the low frequency range is considered.