Шостенський військовий комісаріат у 1919–1921 роках - Кужельна, О.В. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті досліджуються структура, чисельність,
основні напрямки роботи, військовий досвід та освітній рівень працівників Шостенського військового комісаріату у 1919–1921 рр. Наводяться список працівників військкомату та факти їх біографій. В статье исследуются структура, численность, основные направления работы, военный опыт и уровень
образования сотрудников Шостенского военного комиссариата в 1919–1921 гг. Приводится список сотрудников военкомата и их биографические данные. The article covers a structure, quantity, basic work
assignments, military experience and level of education of
employees of military commissariat of Shostka in 1919–
1921. A list over employees of military commissariat and
their biographic information is brought.